AirWave 1 Bluetooth-module

€ 25,00

Artikelnummer 1720404
Productinformatie "AirWave 1 Bluetooth-module"
AirWave1  Bluetooth-module

Staat uw AirWave 1 machine op een moeilijk bereikbare plek, dan is deze ook op afstand te bedienen. Met de optionele Bluetooth-module heeft u toegang tot de AirWave 1 luchtkussenmachine met uw smartphone (IOS / Android).

De module is door uzelf te installeren en wordt eenvoudig met een connector op de printplaat (poort J7_BLE) aangesloten. Hiervoor mag de machine niet op het stroomnet worden aangesloten.
De bijbehorende SOLA-smartphone-app is gratis verkrijgbaar in de Apple iTunes Store (IOS) en de Google Play Store (Android) .
Functionele reikwijdte van de app:
  • Start Stop
  • De temperatuur aanpassen
  • Aanpassing van het luchtvolume
  • Aanpassing van de productiemeters
  • Vergrendelen / ontgrendelen van het toetsenbord met code
  • Informatie over de werkprestaties van de AirWave 1
Geschikt voor: AirWave 1

Aanverwante artikelen

%
AirWave 1 Luchtkussenmachine
Of het nu gaat om kleine luchtkussens of brede luchtkussens, de AirWave 1 is een topper in alle categorieën.De AirWave 1 is een lichte machine van 5,6 kg en levert krachtige prestaties. Productie van AirWave zakken en mattenType folies: BIO composteerbaar, BIO 100% gerecycled papier, ESD (antistatisch), klimaatneutraal, standaardProgrammeerbaar voor 4 filmtypes Lucht en temperatuur instelbaar Lock-functie Energiebesparende modus CE, ETL en RoHS goedgekeurd 8-10 m / min Servicelade incl. reserveonderdelen (2 teflonbanden, 1 zekering, 1 mes) 230/115 Volt voeding Bluetooth-bediening (optioneel voor Android en IOS) Sensor en andere accessoires zijn apart verkrijgbaar Gewicht 5,6 kgMet de AirWave 1 kunt u een breed assortiment AirWave luchtkussenzakken en -matten produceren.

€ 845,50 Normale prijs € 890,00