AirWave 2 Bluetooth-module

€ 25,00

Artikelnummer 1720405
Productinformatie "AirWave 2 Bluetooth-module"
AirWave 2 - Bluetooth-module

Staat uw AirWave 2 machine op een moeilijk bereikbare plek, dan is deze ook op afstand te bedienen. Met de optionele Bluetooth-module heeft u toegang tot de AirWave 2 luchtkussenmachine met uw smartphone (IOS / Android).

De module is door uzelf te installeren en wordt eenvoudig met een connector op de printplaat (poort J7_BLE) aangesloten. Hiervoor mag de machine niet op het stroomnet worden aangesloten.
De bijbehorende SOLA-smartphone-app is gratis verkrijgbaar in de Apple iTunes Store (IOS) en de Google Play Store (Android) .
Functionele reikwijdte van de app:
  • Start Stop
  • De temperatuur aanpassen
  • Aanpassing van het luchtvolume
  • Aanpassing van de productiemeters
  • Vergrendelen / ontgrendelen van het toetsenbord met code
  • Informatie over de werkprestaties van de AirWave 2
Geschikt voor: AirWave 2

Aanverwante artikelen

AirWave 2 Luchtkussenmachine
Snelle productie van luchtkussenzakken tot 20 m / minGeschikt voor alle AirWave type 7 en type 8 luchtkussenfoliesProgrammageheugen voor 5 filmtypes Interactief aanraakscherm Hoogtechnologische afdichtingseenheid Snel opstarten in minder dan 1 minuut Laag onderhoud Compatibel met AirWave1-sensor en andere accessoires (apart verkrijgbaar). Gewicht: ongeveer 6,5 kg Compromisloos op het gebied van efficiëntie, snelheid en kwaliteit, is de AirWave 2 het meest flexibele en gebruiksvriendelijke premiummodel van onze AirWave-serie. Onderhoudsvriendelijk, stil en duurzaam.

€ 1.790,00