► Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,00 excl. BTW
► Pallet bestellingen, vraag een offerte aan!
►Tel. 085-0220064
► Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,00 excl. BTW

Schuimfolie 150 cm x 500 mtr x 1 mm

Hoeveelheid Prijs
Vanaf 1
€ 104,63
Vanaf 2
€ 101,14
Vanaf 4
€ 97,65
Vanaf 5
€ 94,16
Vanaf 6
€ 90,68
Vanaf 12
€ 87,19

Direct beschikbaar, levertijd 1 - 2 werkdagen

Artikelnummer 1702004
Productinformatie "Schuimfolie 150 cm x 500 mtr x 1 mm "
Soepele en zachte schuimfolie van stevig LDPE,  ideaal voor het verpakken van breekbare producten van bijvoorbeeld glas, keramiek en porselein. Ook zeer geschikt voor het inpakken van apparatuur en andere schadegevoelige producten.
Deze beschermfolie op rol is gemakkelijk vormbaar en daardoor veelzijdig toe te passen. Wikkel de goederen in de elastische schuimfolie of leg de krasbestendige foam tussen de producten zodat zij elkaar niet kunnen beschadigen. Bij vallen of stoten fungeert de schokabsorberende folie als stootkussen.

  • flexibele folie
  • krasbestendige foam
  • waterdicht dankzij gesloten celstructuur

Ben je op zoek naar een formaat wat niet op onze site staat vermeld, informeer dan naar de mogelijkheden.


Eigenschappen van "Schuimfolie 150 cm x 500 mtr x 1 mm "
Meter / rol (mtr): 500
Dikte : 1 mm
Breedte (cm): 150
Materiaal : LDPE
Verpakkingseenheid: 1 rol

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


ANDEREN BEKEKEN OOK

Omsnoeringsband polyester wit 16 mm x 850 mtr
Polyester omsnoeringsband is ideaal voor het omsnoeren van verpakte goederen met volumeverlies.  Het heeft een treksterkte die hoger is dan de reguliere PP-band en een uitstekend alternatief voor staalband. Naspanbaar en flexibel Zeer hoge scheurvastheid en hoge elasticiteit Optimale grip  Zacht materiaal zonder scherpe randen, geen beschadiging of vervuiling van de verpakte goederen en het karton.
vanaf € 28,19
Freshcling folie cutterbox 30 cm x 300 mtr
Heldere en transparante vershoudfolie, per rol 1 snijboxStevige kwaliteitRekbaarSterke kleefkrachtWordt geleverd per doos / 6 rollen (bij iedere rol zit een cutterbox, zodat je de folie gemakkelijk kunt snijden)
€ 6,43
Omsnoeringsmachine Zapak LST-404
Accu omsnoeringsapparaat voor PP en PET bandLaag gewicht van 3,6 kgRobuuste behuizingInclusief  gereedschapskofferTot 600 banden (PP 15x0,8 mm) per batterijlading30 minuten oplaadtijd (snellader)Optimale ergonomie dankzij de perfecte balans van het apparaat
€ 1.750,00
Palletnaald
Om een omsnoeringsband eenvoudig onder de pallet door te halen gebruik je een palletnaald.
€ 15,00
Gespen metaal 13 mm
Metalen gespen worden gebruikt in combinatie met omsnoeringsbanden. Deze gespen worden meestal gebruikt voor polyesterband.Hoge kwaliteitMaximale systeemsterkte
€ 22,48
Beschermingsprofiel Ocean Green U FIX 80
Bescherm de randen van uw goederen met deze duurzame U schuimprofielen.Ocean Green profielen, herkenbaar aan de groene kleur, zijn gemaakt van maar liefst 100% gerecycled materiaal en zijn ook 100% recyclebaar. sterk materiaallucht- en waterdichttot 100% gerecycled materiaal100% recyclebaarniet giftig en vrij van chemicaliënDe profielen zijn gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim. Dit PE schuim geeft een zeer hoge weerstand tegen krassen en stoten.
vanaf € 90,52
Freshcling folie refill 30 cm x 300 mtr
Heldere en transparante vershoudfolie, navulling rollen van 3 rollen in een doos Stevige kwaliteitRekbaarSterke kleefkracht   Uw producten drogen niet uit en kunnen voor een langere tijd behouden worden.
€ 4,84
Sanstrap 1200 x 200 mm
Sanstrap stretchband is een goedkoop en veilig alternatief voor plakband, elastiek, omsnoeringsband, touw en meer. De elastische spanbanden houden allerlei soorten verpakte goederen bij elkaar. Veilig en scheurvast, enorme en hoge elasticiteit Verpakkingen en etiketten worden niet beschadigd Zeer eenvoudig in gebruik:Trek de stretchband van de rol en scheid deze bij de perforatienaad.Rek de sanstrap ® een beetje uit en open de tape in een lus.Span nu de stretchband moeiteloos om de verpakte goederen.► Voor deze rollen heb je een metalen dispenserdoos nodig.
€ 44,26
Dop zwart voor hand rekfolie
Door deze doppen voorkom je dat je jouw handen bezeert tijdens het afrollen van de handwikkelfolie. De doppen plaats je in de koker van de handwikkelfolie. Door de doppen schuurt de koker niet meer aan jouw handen.  De doppen zijn herbruikbaar. Je kunt ze gemakkelijk uit de koker halen en weer in een nieuwe plaatsen.
€ 0,75
Omsnoeringsband polyester wit 25 mm x 500 mtr
Polyester omsnoeringsband is ideaal voor het omsnoeren van verpakte goederen met volumeverlies. Naspanbaar en flexibel Zeer hoge scheurvastheid en hoge elasticiteit Optimale grip  Zacht materiaal zonder scherpe randen, geen beschadiging of vervuiling van de verpakte goederen en het karton.
vanaf € 28,46
Staalband EW zwart 16 x 0,5 mm
Zwarte stalen kwaliteitsband, wordt geleverd per 25 kg op een rol.staalband met afgeronde hoekengewaxtverbeterde corrosiebeschermingdoor de stijfheid kan de stalen band gemakkelijk onder lange pakketten worden doorgeschovenbijzonder geschikt voor allround omsnoeringGeschikt voor gebruik in semi- en volautomatische machines en voor handheld-apparatenEW staat voor Europese wikkeling, schijvenwikkeling, enkele wikkeling.
€ 1,73
PP folie onbedrukt 70 cm x 300 mtr - 30 my
PP folie is glashelder en transparant. Deze folie is zeer geschikt om cadeau pakketten, bossen bloemen, planten en fruitmanden in te pakken.  De onbedrukte folie is voedselveilig.
€ 42,45
Handwikkelfolie transparant 50 cm x 300 mtr - T20
Handwikkelfolie met een rek tot 150%.Deze rekfolie wordt geleverd per 6 rollen in een doos.
vanaf € 4,94
Handwikkelfolie transparant 50 cm x 300 mtr - 15 my
Handwikkelfolie met een rek tot 150%.Deze rekfolie wordt geleverd per 6 rollen in een doos.
vanaf € 4,50
Tape dispenser heavy duty staal 50 mm
Tapedispenser voor rollen van 38mm en 50mm, zonder mesbeschermeroranje dispenser met crèmekleurig handvatverwerkbare lengte 66m en 100m
€ 9,66
Bindsingel 32 mm 2.000 daN 250 mtr
Bindsingel wordt vooral gebruikt bij verhuizen en meubeltransporten voor het vastzetten van meubels en verhuisdozen. Deze band is gemakkelijk te knopen en ontknopen.
€ 82,88
Omsnoeringsband PP zwart 12 x 0,55 mm x 3000 mtr kern 200
PP (polypropyleen) omsnoeringsband wordt voor omsnoeren het meeste gebruikt.De kunststofband heeft meerdere voordelen t.o.v. staalband. Er is geen risico op corrosie, het risico op persoonlijk letsel en schade aan goederen wordt geminimaliseerd.Deze PP omsnoeringsband is de voordeligste keuze als slechts lage sterktes vereist zijn. Hij is geschikt voor het stabiliseren van lichte en middelzware goederen.Gladde band zonder reliëf met verhoogde scheurweerstandHoge rek
€ 30,11
Handwikkelfolie zwart opaak 50 cm x 300 mtr - 17 my
Deze hand rekfolie wordt gebruikt om ladingen op de pallet te stabiliseren en pakketten in te pakken. De folie beschermt de verpakte goederen perfect tegen vuil, stof, regen en vocht maar tevens tegen ongeoorloofd openen van de verpakking. De zwarte rekfolie is ondoorzichtig, dus het bedekt ook de inhoud van het pakket.Deze rekfolie wordt geleverd per 6 rollen in een doos.
vanaf € 5,40
Tape dispenser basic kunststof 50 mm
Tapedispenser voor rollen van 38mm en 50mm, zonder mesbeschermerlichte uitvoeringverwerkbare lengte 66m
€ 5,28
Freshcling folie perfo 40/40 cm x 500 mtr
Heldere en transparante voorgesneden vershoudfolieStevige kwaliteitRekbaarSterke kleefkrachtGeperforeerd in vellen van 40 x 40 cmWordt geleverd per doos / 3 rollen 
€ 11,35
Omsnoeringsband PET groen 15,5 x 0,9 mm x 1500 mtr kern 406
Een duurzame omsnoeringsband voor het stabiliseren van middelzware en zware goederen.De kunststof omsnoeringsband heeft meerdere voordelen t.o.v. staalband. Er is geen risico op corrosie, het risico op persoonlijk letsel en schade aan goederen wordt geminimaliseerd.Deze omsnoeringsband is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Hoge spanning wordt bereikt met PET-band omdat het weinig rek heeft. Zware dozen kunnen niet meer wegglijden. Lager gewicht per rolGladde band zonder reliëf met verhoogde scheurweerstandUV bestendig
vanaf € 41,96
Bundel rekfolie transparant 10 cm x 150 mtr - 23 my
Mini rekfolie, folie die makkelijk met de hand kan worden verwerktIdeaal voor het bundelen en verzamelen van artikelen Rechtshandige verwerking Wordt geleverd per 24 rollen in 1 doos.
vanaf € 1,02
Staalband AW zwart 19 x 0,5 mm
Zwarte stalen kwaliteitsband, wordt geleverd per 50 kg op een rol.Staalband met afgeronde hoekenVerbeterde corrosiebeschermingDoor de stijfheid kan de stalen band gemakkelijk onder lange pakketten worden doorgeschovenBijzonder geschikt voor allround omsnoeringGeschikt voor gebruik in semi- en volautomatische machines en voor handheld-apparatenVoorzien van een waxlaagAW staat voor Amerikaanse wikkeling, meervoudige wikkeling
€ 1,72
Omsnoeringsmachine Zenith JDC/16
Omsnoeringsapparaat voor PP of PET bandenHet omsnoeringsapparaat spant de omsnoeringsband automatisch aan, waarna een vibrolas de band hecht zonder zegels. Na elke las reset het spanwiel zich, zodat je het apparaat weer makkelijk losmaakt van de band.Accu kan in apparaat blijven tijdens het ladenZeer licht van gewicht (2,7 kg) Uitgerust met een 2-knops bediening
€ 995,00
Haspel met wielen PP/PET omsnoeringsband kern 200/280/406 mm
Deze haspel is geschikt voor omsnoeringsband op grote rollen.De stevige rubberen wieltjes maken deze haspel zeer mobiel.Stevige uitvoeringStabiele rubberen wieltjesInclusief bandrem en opbergdoos voor accessoires.
€ 193,50
Tape dispenser heavy duty staal 75 mm
Tapedispenser voor rollen van 75mm, zonder mesbeschermerzware uitvoeringverwerkbare lengte 66m
€ 17,57
Handwikkelfolie Poliflexx transparant 50 cm x 300 mtr - 10 my
De randen van de Poliflexx zijn dubbel, waardoor ze extra sterk zijn. De folie is zacht gewikkeld; bij enige onvoorzichtigheid biedt de folie toch uitstekende bescherming.Deze folie is een goede keuze om de standaard hand rekfolie te vervangen.Rek gegarandeerd tot 60%Versterkte randen; zeer goede scheurvastheidGoedgekeurd voor direct contact met voedselRekbaar, zelfs met weinig moeiteMilieuvriendelijk door verminderd materiaalgebruikMaximale transparantie
vanaf € 4,81
Gespen metaal 19 mm
Metalen gespen worden gebruikt in combinatie met omsnoeringsbanden. Deze gespen worden meestal gebruikt voor polyesterband.Hoge kwaliteitMaximale systeemsterkte
€ 40,37
Aluminium folie cutterbox 30 cm x 250 mtr
Aluminiumfolie in een snijboxStevige kwaliteitScheurvaste aluminiumfolieBij iedere rol zit een cutterbox, zodat je de folie gemakkelijk kunt snijden.Wordt geleverd per 6 rollen/boxen in een doos.
€ 21,91
Beschermingsprofiel Ocean Green U FIX 45
Bescherm de randen van uw goederen met deze duurzame U schuimprofielen.Ocean Green profielen, herkenbaar aan de groene kleur, zijn gemaakt van maar liefst 100% gerecycled materiaal en zijn ook 100% recyclebaar. sterk materiaallucht- en waterdichttot 100% gerecycled materiaal100% recyclebaarniet giftig en vrij van chemicaliënDe profielen zijn gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim. Dit PE schuim geeft een zeer hoge weerstand tegen krassen en stoten.
vanaf € 87,26
Sanstrap metalen dispenserbox
Metalen dispenserbox voor navulrollen Sanstrap Deze dispenserbox is makkelijk bij te vullen. Geschikt voor rolbreedtes 100, 150, 200 mm.
€ 50,00
Handwikkelfolie reNATE H 80 transp 50 cm x 300 mtr - 17 my
Deze hand rekfolie bestaat uit 80% gerecycled materiaalDuurzaam en milieuvriendelijk. Hand rekfolie wordt gebruikt om ladingen op de pallet te stabiliseren en pakketten in te pakken. De folie beschermt de verpakte goederen perfect tegen vuil, stof, regen en vocht maar tevens tegen ongeoorloofd openen van de verpakking. De hand rekfolie wordt geleverd per 6 rollen in een doos.
vanaf € 6,16
Omsnoeringsband PP zwart 16 x 0,65 mm x 2000 mtr kern 200
PP (polypropyleen) omsnoeringsband wordt voor omsnoeren het meeste gebruikt.De kunststofband heeft meerdere voordelen t.o.v. staalband. Er is geen risico op corrosie, het risico op persoonlijk letsel en schade aan goederen wordt geminimaliseerd.Deze PP omsnoeringsband is de voordeligste keuze als slechts lage sterktes vereist zijn. Hij is geschikt voor het stabiliseren van lichte en middelzware goederen.Gladde band zonder reliëf met verhoogde scheurweerstandHoge rek
€ 38,70
PP folie onbedrukt 40 cm x 300 mtr - 30 my
PP folie is glashelder en transparant. Deze folie is zeer geschikt om cadeau pakketten, bossen bloemen, planten en fruitmanden in te pakken.  De onbedrukte folie is voedselveilig.
€ 25,65
%
Aanbieding
Staalband EW zwart 19 x 0,6 mm
AANBIEDINGZwarte stalen kwaliteitsband 480 kilo / 16 rollenstaalband met afgeronde hoekengewaxtverbeterde corrosiebeschermingdoor de stijfheid kan de stalen band gemakkelijk onder lange pakketten worden doorgeschovenbijzonder geschikt voor allround omsnoeringgeschikt voor gebruik in semi- en volautomatische machines en voor handheld-apparatenEW staat voor Europese wikkeling, schijvenwikkeling, enkele wikkeling.
€ 1,80 Normale prijs € 2,05 12.2% Korting!
Bundel rekfolie transparant 10 cm x 150 mtr - 17 my
Mini rekfolie, folie die makkelijk met de hand kan worden verwerktIdeaal voor het bundelen en verzamelen van artikelenRechtshandige verwerkingWordt geleverd per 24 rollen in 1 doos.
vanaf € 0,89
PP folie onbedrukt 50 cm x 300 mtr - 30 my
PP folie is glashelder en transparant. Deze folie is zeer geschikt om cadeau pakketten, bossen bloemen, planten en fruitmanden in te pakken.  De onbedrukte folie is voedselveilig.
€ 33,55
Dispenser rekwikkelfolie DUO kern 50 cm rood
Met deze DUO handwikkelfolie dispenser wikkel je gemakkelijk en snel pallets in.Deze handrekfolie dispenser bestaat uit 2 delen. Ieder deel plaats je aan een uiteinde van de rol. Zo verleng je de rol met 2 handvaten.
€ 4,00
Handwikkelfolie transparant 50 cm x 170 mtr - 35 my
Handwikkelfolie met een rek tot 150%.Deze rekfolie wordt geleverd per 6 rollen in een doos.
vanaf € 5,93
Handwikkelfolie zwart opaak 50 cm x 270 mtr - 23 my
Deze hand rekfolie wordt gebruikt om ladingen op de pallet te stabiliseren en pakketten te omwikkelen. De folie beschermt de verpakte goederen perfect tegen vuil, stof, regen en vocht maar tevens tegen ongeoorloofd openen van de verpakking. De zwarte rekfolie is ondoorzichtig, dus het bedekt ook de inhoud van het pakket.Deze rekfolie wordt geleverd per 6 rollen in een doos.
vanaf € 5,67
Aluminium folie cutterbox 45 cm x 150 mtr
Aluminiumfolie in een snijboxStevige kwaliteitScheurvaste aluminiumfolieBij iedere rol zit een cutterbox, zodat je de folie gemakkelijk kunt snijdenWordt geleverd per 6 rollen in een doos.
€ 32,45
Gespen kunststof 16 mm
Kunststof gespen worden gebruikt in combinatie met omsnoeringsbanden. Deze gespen worden met name gebruikt voor handmatige verwerking met PP-band.Kan handmatig worden uitgevoerdGeschikt voor lichtere productenVoor zwaardere producten vanaf 100 kg,  gebruik je metalen gespen
€ 14,19
Omsnoeringsmachine Vonpack Q3S
Omsnoeringsapparaat voor PP of PET bandenAutomatische accu gevoede handstrapmachine de kracht die de Vonpack Q3S kan genereren loopt op tot 400 kg (4000 N)18V Li-Ion 4,0Ah herlaadbare accu voor +/- 700 omsnoeringen.Zeer hoge frictie op de sealing, geen metalen klemmen meer nodig.Instelbare seal-tijd. (0,5 – 3,5s)Digitaal displayGemakkelijke bandinvoerVol automatisch of handmatige bediening10 – 16mm band vrij in te voeren voor het makkelijk wisselen tussen verschillende bandformatenSnijblad en andere slijtbare onderdelen zijn gemakkelijk vervangbaar. 
€ 1.295,00
Aluminium folie cutterbox 50 cm x 150 mtr
Aluminiumfolie in een snijboxStevige kwaliteitScheurvaste aluminiumfolieBij iedere rol zit een cutterbox, zodat je de folie gemakkelijk kunt snijdenWordt geleverd per 6 rollen/boxen in een doos.
€ 20,71
PP folie onbedrukt 30 cm x 300 mtr - 30 my
PP folie is glashelder en transparant. Deze folie is zeer geschikt om cadeau pakketten, bossen bloemen, planten en fruitmanden in te pakken.  De onbedrukte folie is voedselveilig.
€ 19,85
Tape dispenser heavy duty staal + rubber handvat 50 mm
Tapedispenser voor rollen van maximaal 50mm, met mesbeschermerzware uitvoering
€ 15,26
Handwikkelfolie transparant 50 cm x 300 mtr - 17 my
Handwikkelfolie met een rek tot 150%.Deze rekfolie wordt geleverd per 6 rollen in een doos.
vanaf € 4,57
Beschermingsprofiel Ocean Green U FIX 45 op rol
Bescherm de randen van uw goederen met deze duurzame U schuimprofielen op rolOcean Green profielen, herkenbaar aan de groene kleur, zijn gemaakt van maar liefst 100% gerecycled materiaal en zijn ook 100% recyclebaar. sterk materiaallucht- en waterdichttot 100% gerecycled materiaal100% recyclebaarniet giftig en vrij van chemicaliënDe profielen zijn gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim. Dit PE schuim geeft een zeer hoge weerstand tegen krassen en stoten.
€ 124,80
Freshcling folie refill 45 cm x 300 mtr
Heldere en transparante vershoudfolie, navulling rollen van 3 rollen in een doos.Stevige kwaliteitRekbaarSterke kleefkrachtUw producten drogen niet uit en kunnen voor een langere tijd behouden worden.
€ 7,28
Handwikkelfolie reNATE H 80 transp 50 cm x 300 mtr - 19 my
Deze handwikkelfolie bestaat uit 80% gerecycled materiaalDuurzaam en milieuvriendelijk. Handwikkelfolie wordt gebruikt om ladingen op de pallet te stabiliseren en pakketten in te pakken. De folie beschermt de verpakte goederen perfect tegen vuil, stof, regen en vocht maar tevens tegen ongeoorloofd openen van de verpakking. De handwikkelfolie wordt geleverd per 6 rollen in een doos.
vanaf € 6,93
Freshcling folie perfo 30/30 cm x 500 mtr
Heldere en transparante voorgesneden vershoudfolieStevige kwaliteitRekbaarSterke kleefkrachtGeperforeerd in vellen van 30 x 30 cmWordt geleverd per doos / 3 rollen 
€ 8,43
PP folie onbedrukt 50 cm x 50 mtr - 25 my
PP folie is glashelder en transparant. Deze folie is zeer geschikt om cadeau pakketten, bossen bloemen, planten en fruitmanden in te pakken.  De onbedrukte folie is voedselveilig.
€ 8,85
Bandspanner voor polyester band 19/25 mm
Deze stevige spanner van metaal is perfect voor het snel, eenvoudig en veilig handmatig op spanning brengen van je PET- of PP-omsnoeringsbandVoor omsnoeringsband 19-25 mmFrame van hoogwaardig staalOnderdelen van gehard staalLichtgewichtEenvoudig in gebruik
€ 134,00
Rekfolie dispenser chroom
Verchroomde wikkelfolie dispenser met een ergonomisch design. Draai de bovenste handgreep los en plaats de rol folie op de houder en schroef de handgreep weer vast. D.m.v. de verstelbare handgreep regel je zelf de weerstand bij het omwikkelen.
€ 33,00
Omsnoeringsband polyester wit 13 mm x 1100 mtr
Polyester omsnoeringsband is ideaal voor het omsnoeren van verpakte goederen met volumeverlies.  Het heeft een treksterkte die hoger is dan de reguliere PP-band en een uitstekend alternatief voor staalband. Naspanbaar en flexibel Zeer hoge scheurvastheid en hoge elasticiteit Optimale grip  Zacht materiaal zonder scherpe randen, geen beschadiging of vervuiling van de verpakte goederen en het karton.
vanaf € 29,53
Omsnoeringsmachine Orgapack ORT-260
Omsnoeringsapparaat voor PP of PET banden30 minuten oplaadtijdGereedschap van hoge kwaliteitPerfect uitgebalanceerd en licht van gewicht (3,8 kg)Instellingen aan te passen aan de toepassing. Vol- of halfautomatisch, manueel of soft omsnoeren, dichtlassen en band afsnijden met één druk op de knop.Voor het omsnoeren van breekbare goederen  met PP band, kan gebruik worden gemaakt van de instelling "soft".
€ 2.650,00
Dispenser voor 45 cm freshcling- & aluminium folie
Dispenser geschikt voor vershoudfolie en aluminiumfolie.Deze dispenser is uitgevoerd in RVS. Met deze navulhouder ben je minder tijd kwijt en snijd je de folie gemakkelijk in verschillende lengtes.Geschikt voor rollen van 45 cm.
€ 20,42
Freshcling folie refill 60 cm x 300 mtr
Heldere en transparante vershoudfolie, navulling rollen van 3 rollen in een doos.Stevige kwaliteitRekbaarSterke kleefkrachtUw producten drogen niet uit en kunnen voor een langere tijd behouden worden.
€ 11,03
Handwikkelfolie transparant 50 cm x 270 mtr - T23
Handwikkelfolie met een rek tot 150%.Deze rekfolie wordt geleverd per 6 rollen in een doos.
vanaf € 5,30
Bundelfolie dispenser blauw voor mini rollen
Met deze dispenser kun je eenvoudig bundelfolie afrollenDeze afroller is uit één stuk gemaakt. Hij gaat heel lang mee bij normaal gebruik. Je klikt de bundelfolie makkelijk op de dispenser. Hij zorgt voor een veilige en snelle verwerking van de bundelfolie.
€ 2,50
Freshcling folie perfo 35/35 cm x 500 mtr
Heldere en transparante voorgesneden vershoudfolieStevige kwaliteitRekbaarSterke kleefkrachtGeperforeerd in vellen van 35 x 35 cmWordt geleverd per doos / 3 rollen 
€ 10,07
Omsnoeringsband PP dispenserdoos 12 x 0,5 mm x 1000 mtr
PP (polypropyleen) omsnoeringsband wordt voor omsnoeren het meeste gebruikt.Deze PP omsnoeringsband is de voordeligste keuze als slechts lage sterktes vereist zijn. Hij is geschikt voor het stabiliseren van lichte en middelzware goederen.Wordt geleverd in een dispenserdoosGladde band zonder reliëf met verhoogde scheurweerstandHoge rek
€ 21,75
Freshcling folie perfo 45/45 cm x 500 mtr
Heldere en transparante voorgesneden vershoudfolieStevige kwaliteitRekbaarSterke kleefkrachtGeperforeerd in vellen van 45 x 45 cmWordt geleverd per doos / 3 rollen 
€ 13,16
Bandspanner voor polyester band 13/16/19 mm
Deze spanner van metaal is perfect voor het snel, eenvoudig en veilig handmatig op spanning brengen van je PET- of PP-omsnoeringsbandOmsnoeringsband 13-16-19 mmStevige spanner van metaalHandmatigUiterst sterk
€ 50,50
Gespen metaal 25 mm
Metalen gespen worden gebruikt in combinatie met omsnoeringsbanden. Deze gespen worden meestal gebruikt voor polyesterband.Hoge kwaliteitMaximale systeemsterkte
€ 39,00
Gespen kunststof 13 mm
Kunststof gespen worden gebruikt in combinatie met omsnoeringsbanden. Deze gespen worden met name gebruikt voor handmatige verwerking met PP-band.Kan handmatig worden uitgevoerdGeschikt voor lichtere productenVoor zwaardere producten vanaf 100 kg,  gebruik je metalen gespen
€ 13,64
PP folie onbedrukt 60 cm x 300 mtr - 30 my
PP folie is glashelder en transparant. Deze folie is zeer geschikt om cadeaupakketten, bossen bloemen, planten en fruitmanden in te pakken.  De onbedrukte folie is voedselveilig.
€ 38,64
Beschermingsprofiel Ocean Green U FIX 35
Bescherm de randen van uw goederen met deze duurzame U schuimprofielen.Ocean Green profielen, herkenbaar aan de groene kleur, zijn gemaakt van maar liefst 100% gerecycled materiaal en zijn ook 100% recyclebaar. sterk materiaallucht- en waterdichttot 100% gerecycled materiaal100% recyclebaarniet giftig en vrij van chemicaliënDe profielen zijn gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim. Dit PE schuim geeft een zeer hoge weerstand tegen krassen en stoten.
vanaf € 85,48
Afvalzakhouder groen 400 ltr
Afvalzakhouder voor zakken van 400 literDeze afvalzakhouder bestaat uit een metalen buisframe met een uniek zelfklemmend systeem. De afvalzak blijft zitten zonder gebruik te maken van losse klemmen of clips.
€ 84,00
Omsnoeringsband PET groen 15,5 x 0,7 mm x 1750 mtr kern 406
Een duurzame omsnoeringsband voor het stabiliseren van middelzware en zware goederen.De kunststof omsnoeringsband heeft meerdere voordelen t.o.v. staalband. Er is geen risico op corrosie, het risico op persoonlijk letsel en schade aan goederen wordt geminimaliseerd.Deze omsnoeringsband is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Hoge spanning wordt bereikt met PET-band omdat het weinig rek heeft. Zware dozen kunnen niet meer wegglijden. Lager gewicht per rolGladde band zonder reliëf met verhoogde scheurweerstandUV bestendig
vanaf € 39,64
Omsnoeringsband polyester wit 19 mm x 600 mtr
Polyester omsnoeringsband is ideaal voor het omsnoeren van verpakte goederen met volumeverlies.  Het heeft een treksterkte die hoger is dan de reguliere PP-band en een uitstekend alternatief voor staalband.Naspanbaar en flexibelZeer hoge scheurvastheid en hoge elasticiteitOptimale grip Zacht materiaal zonder scherpe randen, geen beschadiging of vervuiling van de verpakte goederen en het karton.
vanaf € 26,47
Sanstrap dispenserbox 1200 x 100 mm
Sanstrap stretchband is een goedkoop en veilig alternatief voor plakband, elastiek, omsnoeringsband, touw en meer. Deze wordt geleverd in een dispenserbox.De elastische spanbanden houden allerlei soorten verpakte goederen bij elkaar. Veilig en scheurvast, enorme en hoge elasticiteit Verpakkingen en etiketten worden niet beschadigd Zeer eenvoudig in gebruik:Trek de stretchband van de rol en scheid deze bij de perforatienaad.Rek de sanstrap ® een beetje uit en open de tape in een lus.Span de stretchband moeiteloos om de verpakte goederen.
€ 10,35
Beschermingsprofiel Ocean Green L 75 x 75 - 10 mm
Bescherm de randen van uw goederen met deze duurzame schuimprofielen Ocean Green profielen, herkenbaar aan de groene kleur, zijn gemaakt van maar liefst 100% gerecycled materiaal en zijn ook 100% recyclebaar. sterk materiaallucht- en waterdichttot 100% gerecycled materiaal100% recyclebaarniet giftig en vrij van chemicaliënDe profielen zijn gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim. Dit PE schuim geeft een zeer hoge weerstand tegen krassen en stoten.
€ 136,14
Dispenser voor 30 cm freshcling- & aluminium folie
Dispenser geschikt voor vershoudfolie en aluminiumfolie.Deze dispenser is uitgevoerd in RVS. Met deze navulhouder ben je minder tijd kwijt en snijd je de folie gemakkelijk in verschillende lengtes.
€ 17,30
%
Aanbieding
Omsnoeringsband PET groen 12 x 0,6 mm x 2500 mtr kern 406
Een duurzame omsnoeringsband voor het stabiliseren van middelzware en zware goederen.De kunststof omsnoeringsband heeft meerdere voordelen t.o.v. staalband. Er is geen risico op corrosie, het risico op persoonlijk letsel en schade aan goederen wordt geminimaliseerd.Deze omsnoeringsband is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Hoge spanning wordt bereikt met PET-band omdat het weinig rek heeft. Zware dozen kunnen niet meer wegglijden. Lager gewicht per rolGladde band zonder reliëf met verhoogde scheurweerstandUV bestendig
€ 39,00 Normale prijs € 46,80 16.67% Korting!
Aluminium folie cutterbox 30 cm x 60 mtr
Aluminiumfolie in een snijboxStevige kwaliteitScheurvaste aluminiumfolieBij iedere rol zit een cutterbox, zodat je de folie gemakkelijk kunt snijdenWordt geleverd per 6 rollen/boxen in een doos.
€ 6,35
Freshcling folie cutterbox 45 cm x 300 mtr
Heldere en transparante vershoudfolie, per rol 1 snijboxStevige kwaliteitRekbaarSterke kleefkrachtWordt geleverd per doos / 6 rollen (bij iedere rol zit een cutterbox, zodat je de folie gemakkelijk kunt snijden)
€ 9,41
Beschermingsprofiel Ocean Green U FIX 60
Bescherm de randen van uw goederen met deze duurzame U schuimprofielen.Ocean Green profielen, herkenbaar aan de groene kleur, zijn gemaakt van maar liefst 100% gerecycled materiaal en zijn ook 100% recyclebaar. sterk materiaallucht- en waterdichttot 100% gerecycled materiaal100% recyclebaarniet giftig en vrij van chemicaliënDe profielen zijn gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleenschuim. Dit PE schuim geeft een zeer hoge weerstand tegen krassen en stoten.
vanaf € 82,08
Haspel voor polyesterband + bak blauw
Deze haspel is geschikt voor polyesterbandMetalen uitvoering
€ 67,80
Handwikkelfolie zwart opaak 50 cm x 300 mtr - T20
Deze hand rekfolie wordt gebruikt om ladingen op de pallet te stabiliseren en pakketten in te pakken. De folie beschermt de verpakte goederen perfect tegen vuil, stof, regen en vocht maar tevens tegen ongeoorloofd openen van de verpakking. De zwarte rekfolie is ondoorzichtig, dus het bedekt ook de inhoud van het pakket.Deze rekfolie wordt geleverd per 6 rollen in een doos.
vanaf € 5,52
Gespen metaal 16 mm
Metalen gespen worden gebruikt in combinatie met omsnoeringsbanden. Deze gespen worden meestal gebruikt voor polyesterband.Hoge kwaliteitMaximale systeemsterkte
€ 28,56
PP folie onbedrukt 50 cm x 500 mtr - 25 my
PP folie is glashelder en transparant. Deze folie is zeer geschikt om cadeau pakketten, bossen bloemen, planten en fruitmanden in te pakken.  De onbedrukte folie is voedselveilig.
€ 42,10
Luchtkussenfolie 120 cm x 100 mtr - 60 my
Veelzijdige transparante luchtkussenfolie voor het verpakken en beschermen van uw artikelen.Schokbestendig en stootabsorberend Verkrijgbaar in verschillende diktes en breedtesLDPEWordt geleverd op rol, zodat je het juiste formaat kunt afsnijdenBen je op zoek naar een formaat wat niet op onze site staat vermeld, informeer dan naar de mogelijkheden.
vanaf € 31,38